Göstərilmə: 5642
  • 34
  • 0
149AZN
Zəng edin

Yeni LAICA vakuum aparatı İtalya istehsalı 🇮🇹

Yeni LAICA vakuum aparatı İtalya istehsalı 🇮🇹
🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹
Yığcam, istifadəsi asan və evdə gündəlik istifadə üçün uyğun olan kiçik otaqlar üçün vakuum aparatı peşəkar performansa zəmanət verən ən texnoloji cəhətdən inkişaf etmiş cihazlardır.
Vakuumlama Prosesi nədir?
Vakuum qablaşdırma, çanta və ya konteynerdən havanın çıxarılmasını və sonra hermetik şəkildə möhürlənməsini əhatə edən müasir qida qablaşdırma texnikasıdır.

Qida havaya, temperatura, rütubətə, fermentlərə, mikroorqanizmlərin böyüməsinə və ya həşəratların çirkləndirməsinə məruz qaldıqda, tərkibində baş verən kimyəvi və mikrobioloji reaksiyalar nəticəsində xarab olur.
Havada olan oksigen qidaların xarab olmasının (oksidləşmə prosesinin) əsas səbəblərindən biridir və qidanın qida dəyərini, dadını və bütün keyfiyyətlərini itirməsinə səbəb olur.
Oksigenin çıxarılması bakteriya və kif kimi mikroorqanizmlərin böyüməsini dayandırır və qidanın xarab olma proseslərini gecikdirir

qidaların vakuumda saxlanması; Otaq temperaturunda, soyuducuda və ya dondurucuda saxlanmasından asılı olmayaraq , yeməyin təravətini və dadını dəyişməz saxlamaqla, yeməyin ömrünü xeyli uzadır .
Qida vakuumda saxlandıqda, qidanın ömrü xeyli uzanır.

Onlar təravətini və dadını dəyişmədən ətraf mühitin temperaturunda, soyuducuda və ya dondurucuda saxlanıla bilər.

Vakuumda və aşağı temperaturda saxlanılan qidalar rəng və dad xüsusiyyətlərini və qida dəyərini daha uzun müddət saxlayır.

Vakuum qablaşdırma yeməkləri əvvəlcədən hazırlayan insanlar üçün idealdır.

Yeməkləri vakuum aparatı ilə soyuducuya qoymaq olar, sonra müxtəlif vaxtlarda istifadə etmək olar.

Qablaşdırılmış yeməyi qızdırmaq kifayətdir ki, yemək təzə bişirilmiş kimi olsun.

Vakuum qablaşdırma həm də keyfiyyətini tez itirən (qəhvə) və ya qoxusunu və təravətini asanlıqla itirən qida məhsullarının (peçenye, çörək kimi) saxlanması üçün də ideal üsuldur.

Vakuum qablaşdırma qidaların saxlanma müddətini 4 dəfə uzadır.



Длительная консервация для всегда здоровой и вкусной еды


Сохранять свежесть продуктов еще никогда не было так просто!


Полная, полностью автоматическая линейка вакуумных машин, которые позволяют сохранять продукты в оптимальных условиях в течение длительного времени, не жертвуя при этом их вкусом.


Простые, безопасные, компактные и интуитивно понятные новые пылесосы LAICA позволяют упаковывать и хранить любые виды продуктов питания, сохраняя их свежесть и качество.


Вакуумные машины сохраняют первоначальный и натуральный вкус продуктов даже после нескольких дней или месяцев хранения, в зависимости от типа продукта.


Новая линейка пылесосов LAICA является полной и предлагает пылесосы для любых нужд.


Компактные, простые в использовании и подходящие для повседневного домашнего использования, пылесосы для небольших помещений — это самые технологичные устройства, гарантирующие профессиональную работу.

Вакуумная упаковка идеальна для людей, которые готовят еду заранее.
Еду можно поместить в холодильник, пропылесосив, тогда ее можно будет использовать в разное время.
Достаточно нагреть упакованные продукты, чтобы они выглядели так, как будто они только что приготовлены.
Вакуумная упаковка также является идеальным методом хранения пищевых продуктов, которые легко теряют свое качество (кофе) или легко теряют запах и свежесть (например, печенье, хлеб).
Вакуумная упаковка продлевает сроки хранения продуктов питания в 3-4 раза.